Over ons

Deze terrastuinen, die zich parallel met de bouw van de vestingmuren hebben ontwikkeld, bieden de wandelaar een gevarieerde route, die wordt afgebakend door informatieborden. Kaart van 3 wandelingen beschikbaar bij de receptie, afspraak tijdens onze openingsuren.

Ons concept

Gelegen in Thuin, aan de voet van het Belfort, staan wij het hele jaar door tot uw beschikking voor alle toeristische verzoeken. Naast de receptie, die buiten het seizoen geopend is van dinsdag tot en met zondag, zijn wij er ook om u te helpen bij het plannen van uw ideale dagje uit of teambuildingactiviteit! 

Wij kunnen u "à la carte" dagprogramma's aanbieden in de abdij van Aulne, Thuin of Ragnies:

- FUN (smartphone animaties, levensgroot spel, fotohokje, ...),

-SPORTEN (boogschieten, golf, petanque, orienteering, enz.),

-TASTY (blinde proeverijen, culinaire workshops...).

Meer info: contacteer ons

Ons verhaal

Thuin is een klein middeleeuws stadje dat soms "de kleine Provence" wordt genoemd, met zijn postys (oude versterkte stadspoorten) en zijn geplaveide straatjes die door de hangende tuinen kronkelen. Ook de benedenstad, waar veel schippers voet aan wal hebben gezet in de wijk Rivage, is het ontdekken waard. Profiteer van de dag om te wandelen op de site van de abdij van Aulne, langs de Sambre, op de Ravel... #visitwallonia #visithainaut #paysdeslacs #tourismethuin